Dr. Mustafa A. Sancar Okulumuz ve İKAM Tarafından Düzenlenen 11. Islamic Economics Workshop’ta Bildiri Sundu

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Mustafa A. Sancar Okulumuz ve İKAM tarafından düzenlenen 11. Islamic Economics Workshop’ta Bildiri Sundu

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Ekonomik ve Finansal Sistemler Uygulama ve Araştırma Merkezi (EFSAM), İslam İktisadı Araştırma Merkezi (İKAM) ve Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) tarafından “İslamic Economics and Environment” başlığı ile okulumuzda düzenlenen 11. İslam İktisadı Atölyesi kapsamında 14 -15 Ekim tarihlerinde yurtdışı ve yurtiçinden 12 akademisyen İslam ekonomisi ve çevre ile ilgili farklı başlıklarda sunumlar yaptı. Üniversitemiz öğretim üyesi Dr. Mustafa A. Sancar’da “The Untapped Potential of Colloboration Between “Israf/Wastage” Principle of Islamic Economics and Refuse and Reduce Principles of Circular Economy” adlı bildirisini program kapsamında sundu.

Görüntülenme: 144 Yayınlanma Tarihi: 5 Aralık 2023