Ekonomi Bölümü Öğrencileri İle Gerçekleştirilen Eğitim Uygulamaları Değerlendirme Anketi Sonuç Raporu Yayınlandı!

Üniversitemiz ekonomi bölümü bölüm başkanlığınca gerçekleştirilen eğitim uygulamaları değerlendirme anketi sonuç raporu yayınlandı. Bölüm öğrencilerinin 2019/2020 eğitim yılında gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerinden memnuniyetlerini belirlemek amacı ile hazırlanan çalışma ile öğrencilerin eğitim öğretim süreçlerine dair görüşleri alındı.

Bölümde gerçekleştirilen eğitim öğretim faaliyetleri, alınan dersler ve ders dışı etkinliklere ilişkin memnuniyetlerin ölçüldüğü bu çalışmada ayrıca öğrencilerin önümüzdeki eğitim yılında açılmasını istedikleri seçmeli derslere ilişkin talepleri toplandı.

İlk kez uygulanan bu değerlendirme sistemine ilişkin öğrenci memnuniyetinin yüksek olduğu gözlenen bu çalışmanın eğitim uygulamalarında kaliteyi arttırmak adına önemli olduğu düşünülmekte ve önümüzdeki yıllarda tekrarlanması hedeflenmektedir.

Çalışmada kullanılan anket formuna aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Ekonomi Bölümü Eğitim Çalışmaları Değerlendirme Anketi Sonuç Raporu 2020

Ekonomi Bölümü Eğitim Çalışmaları Değerlendirme Anketi Sonuç Raporu 2021