Ekonomi Bölümü Öğrencilerinden İki Uluslararası Yayın

Öğretim üyelerimiz Dr. Öğr. Üyesi Hakkı Kutay Bolkol ve Dr. Öğr. Üyesi Ece H. Güleryüz ile birlikte Ekonomi Bölümü öğrencilerinden Süleyman İminov’un  “HUMAN DEVELOPMENT AND ECONOMIC GROWTH IN TURKEY AND CHINA: AN EMPIRICAL ANALYSIS OF THE CAUSAL RELATIONSHIP” ve Barış Kılınç’ın “ENERGY CONSUMPTION, CO2 EMISSION AND GDP PER CAPITA IN THE UNITED STATES: AN INVESTIGATION OF THE CAUSAL RELATIONSHIPS” isimli bilimsel çalışmaları Uluslararası bir yayın evi olan Ekin Yayınevi tarafından basılan “Development Policies: Local Opportunities and Local Development” isimli kitapta kitap bölümü olarak yayınlanmıştır. Ayrıca kitabın uluslararası kütüphane tanıtımı Berkeley Press tarfından yapılmaktadır. Öğrencilerimizi kutlar, gelecek çalışmaları için başarılar dileriz.

Görüntülenme: 1468 Yayınlanma Tarihi: 6 Şubat 2020