Ekonomi (İngilizce) Bölümünden Lise Öğrencilerine Gönüllü Python ile Kodlamaya Eğitimi

Ekonomi Bölümünün 2014'den beri geleneksel olarak gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen gönüllü kodlama eğitimlerinin 7.si liseli gençlere yönelik "Python İle Kodlamaya Giriş" eğitimi ile gerçekleştirildi. Kodlama eğitimine erişimi bulunmayan lise öğrencileri Ekonomi-Finans Laboratuvarımızda ilk programlarını yazarak geleceğin dili kodlamaya ilk adımlarını atmış oldular. Eğtime katılan gençlere katılım sertifikaları verildi.

Ülkemizin insan kaynağının gelişmesine katkıda bulunmak için Ekonomi Bölümü tarafından 2014'den beri yürüttülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında bugüne kadar geleceğin dili kodlama eğitimlerine erişimleri bulunmayan yüzlerce gencimize üniversitemiz bünyesinde kodlama eğitimleri verildi.

Görüntülenme: 892 Yayınlanma Tarihi: 29 Nisan 2019