İslam Ekonomisi ve Finansı Okuma Grubu Bahar Dönemine Hızlı Bir Başlangıç Yaptı!

İslam Ekonomisi ve Finansı Okuma Grubu Bahar Dönemine Hızlı Bir Başlangıç Yaptı!

İslam Ekonomisi ve Finansı Okuma Grubu, 28 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıyla bahar dönemine hızlı bir giriş yaptı. Toplantı, katılımcıların Finansta Döngüsel Ekonomi ve Nature in Transition Plans: Why and How? makalelerini inceleyip tartışmalarını içeriyordu.

Geçen dönemde olduğu gibi, bu dönemde de katılımcıların aktif katılımı ve görüşleri büyük önem taşıyordu. Katılımcılar, geçmişte okudukları makaleler üzerinde Mustafa Afşin hocamız eşliğinde tartışmalar gerçekleştirdiler. Katılımcılar, finans dünyasının dinamiklerini daha derinlemesine anlamak ve farklı bakış açıları kazanmak için bir araya geldiler. Toplantı, ekonomik ve çevresel konuların derinlemesine ele alındığı bir platform sağladı.

İslam Ekonomisi ve Finansı Okuma Grubu, katılımcıların görüş ve önerilerine her zaman açık bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Okuma grubuna katılmak isteyen öğrenciler, yusufkuscuoglu@icloud.com adresine isim, e-posta adreslerini ve cep telefon numaraları ileterek gruba dahil olabilirler.

 

Görüntülenme: 68 Yayınlanma Tarihi: 19 Mart 2024