Üniversitemiz İslam İktisadı ve Finansı Kulübü'nün Yönetim Kurulu Üyesi Esmanur DALTABAN’ın da İçinde Bulunduğu Grup, ÖNDER GENÇ'in Finans Genç Atölyesi Kapsamında Düzenlenen Yarışmada İkinci Oldu

Üniversitemiz İslam İktisadı ve Finansı Kulübü'nün yönetim kurulu üyesi Esmanur DALTABAN’ın da içinde bulunduğu grup, ÖNDER GENÇ'in Finans Genç atölyesi kapsamında düzenlenen yarışmada "Çanakkale-Malkara Otoyolu Projesine İlişkin Sukuk Modeli Geliştirilmesi" adlı projeleriyle 2. olarak Katar'a gitmeye hak kazandı.

Finans Genç atölyesi kapsamında gerçekleştirilen projede elde edilen bu başarı, sadece Esmanur ve grubunun değil, aynı zamanda üniversitemizin de gurur kaynağı oldu. Esmanur DALTABAN ve grubuna Katar'da başarılar diliyor, bu önemli adımın gelecekteki kariyerlerinde yeni kapılar açmasını temenni ediyoruz.

Görüntülenme: 97 Yayınlanma Tarihi: 26 Temmuz 2024